Home Fakulti Kejuruteraan Awam Diploma Syarat Kelayakan

EC110

Diploma Kejuruteraan Awam

• Fizik
  • Kimia / Biologi / Sains Tambahan / Pengajian Kejuruteraan Awam / Teknologi Kejuruteraan / Lukisan Kejuruteraan / Teknologi Maklumat / Reka Cipta / Bahan Binaan / Teknologi Binaan

• Lulus Bahasa Inggeris

Lulus program Pra Diploma Sains (PD008) dari UiTM dengan keputusan: (semester 1: HPNG 3.00 atau semester 2: HPNG 2.50).

Bagi lulusan sijil sahaja, salinan permohonan dan salinan sijil yang telah disahkan perlu dihantar kepada Dekan, Fakulti Kejuruteraan Awam, UiTM, 40450 Shah Alam (selewat-lewatnya satu minggu selepas tarikh tutup permohonan).

EC111

Terbuka kepada pemohon aliran Sains/Teknikal

Diploma Kejuruteraan Awam (Pembinaan)

EC112